Online boekhouden

Online boekhouden: waarom moeilijk als het makkelijk kan

Uw administratie is makkelijk via een online boekhoudpakket te verwerken. Hiervoor heeft u geen dure software nodig en het zorgt ervoor dat u op elk moment kunt zien hoe uw bedrijf ervoor staat.

Accent Accountancy kan real-time met u meekijken in uw boekhoudpakket. Zo kunnen we direct uw vragen beantwoorden. U adviseren waar nodig. Alle gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving in de cloud. Dan zijn ze altijd inzichtelijk en gaan ze nooit verloren. Weer een zorg minder.

Boekhoudpakketten

Maakt u al gebruik van een online boekhoudpakket? Geen probleem. Bij Accent Accountancy kunnen we uit de voeten met alle typen software. Wij hebben ervaring met meerdere boekhoudpakketten en wij zijn gespecialiseerd in de software van Twinfield.

Ook een online boekhoudpakket nodig?

U heeft het vast al eerder gelezen; wij gaan voor een persoonlijke benadering. En als wij iets zeggen, dat menen wij dat ook. We adviseren u daarom graag over welk boekhoudpakket het beste bij u past. Bel ons vandaag nog voor een gratis afspraak.

Accentweb: Dé portal voor uw online administratie

Wilt u ook op elk gewenst tijdstip zicht hebben op uw financiële situatie? Uw jaarrekeningen digitaal kunnen bekijken, evenals uw administratie en aangiften? Met Accentweb kan het. 24/7.

Accent web

Accentweb is een speciaal voor onze klanten ontwikkeld portal. U logt in op uw persoonlijke, beveiligde omgeving en krijgt direct een overzicht van uw stand van zaken. Er zijn vele opties; zo onderhoudt u via het klantportal contact met uw accountant en heeft u inzicht in uw correspondentie.

Met het persoonlijke dashboard ziet u door middel van een grafische weergave in één oogopslag hoe uw bedrijf ervoor staat en kunt u handig gebruik maken van prognoses en vergelijkingen. U werkt uw boekhouding bij wanneer u dat uitkomt, accordeert aangiftes en kunt contracten inzien. Handig toch?

Ook een eigen Accent Klantportal?

Het ene bedrijf is het andere niet. Dat beseffen wij ons maar al te goed. We bieden daarom verschillende pakketten aan. Andere opties, andere prijzen. Weten wat bij uw bedrijf past? Neem even contact op. Dan bekijken we het meteen!

Accentweb: 24/7 toegang tot uw administratie. Waar dan ook.

Wij kunnen u verder helpen

Laura van Beelen
071 747 03 15
Mail mij

Karin Meijdam
071 79 000 69
Mail mij

De voordelen van Accent Accountancy

  • Helder en persoonlijk

  • Korte lijnen en een vast contactpersoon

  • Breed scala aan diensten

  • Al 10 jaar betrouwbaar in de regio

Teruggebeld worden?

Wij geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek. Laat je telefoonnummer achter.